GelukkigUitElkaar bestaat uit een team van gediplomeerde mediators. Wij zijn geregistreerd in het register van de Mediators Federatie Nederland en mogen de titel ‘registermediator’ voeren. Een zware opleiding, permanente educatie, rechtbank accreditatie , intervisies en supervisies zijn een verplicht onderdeel. De mediators zijn ook werkzaam in opdracht van de rechtbank. De rechtbank verwijst steeds vaker mensen naar de mediator als ze met hun advocaat er niet uitkomen. Een mediator is gewend om met emoties om te gaan, zal niet de ‘wet’ als leidraad gebruiken maar meer samen met u kijken naar de mogelijkheden. 

Uiteraard heeft iedere mediator zijn eigen manier van werken, brengt zijn persoonlijkheid in en het kan zijn dat je een specifieke voorkeur hebt voor een man of een vrouw. Als vaste mediators werken bij GelukkigUitElkaar.nl: Ferdinand Ritskes


mr. Gonda Koopman


Jan Houkes


mr. Stephanie Tijsen

De mediators staan ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand, zij kunnen voor u een subsidie aanvragen voor de kosten van het scheidingstraject. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage van bijvoorbeeld € 55 per persoon. Soms voldoet de gemeente dit bedrag. 

Als de echtscheiding ‘complexer’ is, bijvoorbeeld bij grote ondernemingen, werken wij vaak samen met  uw accountant of de notaris. Ook hebben wij zelf een samenwerking met een fiscaal jurist die in dergelijke gevallen de gemaakte keuzes kan toetsen, dit om fiscale problemen in de toekomst te voorkomen. 

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek