Go to Top

Over ons


GelukkigUitElkaar bestaat uit een team van gediplomeerde mediators. Ze zijn geregistreerd in het register van het MfN en mogen de titel ‘registermediator’ voeren. Een zware opleiding, permanente educatie, intervisies en supervisies zijn een verplicht onderdeel van het vak van mediator. De mediators zijn ook werkzaam in opdracht van de rechtbank. In het geval dat u kiest voor twee advocaten en u komt er niet uit wordt de zaak voorgelegd aan de rechter.  De rechter kan u dan doorverwijzen naar een mediator. Om vervolgens samen met de mediator naar passende oplossingen te zoeken.

Toch heeft iedere mediator zijn eigen manier van werken en kan het zijn dat je een specifieke voorkeur hebt voor een man of een vrouw. Als vaste mediators werken bij GelukkigUitElkaar:

  • Ferdinand Ritskes,
  • mr. Gonda Koopman
  • Jan Houkes
  • mr. Stephanie Tijsen

De mediators staan ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand, zij kunnen voor u een subsidie aanvragen voor de kosten van het scheidingstraject.

Daarnaast beschikken we over een team van mediators die kunnen worden ingeschakeld, ervaring op het gebied van echtscheidingsbemiddeling hebben ze allemaal.

Als de echtscheiding ‘complexer’ is, bijvoorbeeld als je een onderneming hebt of er sprake is van een BV of een andere mogelijk ingewikkelder fiscale situaties zullen wij de expertise inschakelen van de fiscaal jurist die in ons team werkzaam is. Dit is geen mediator, maar wel deskundig in de verdeling van genoemde zaken. Dit om te voorkomen dat de fiscus het op een later moment niet eens is met de verdeling en u te maken krijgt met een belastingaanslag.

 

 

BEL ONS!

Drachten:  0512 - 820217

Groningen:  050 - 8200358

Leeuwarden:  058 - 8200238

Workum:  0515 - 820 228