Go to Top

Ervaringen van clienten

Onze cliënten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,9. Hier kun je enkele ervaringen lezen, geschreven door cliënten van Gelukkig Uit Elkaar. De ervaringen zijn echt, de namen zijn soms om privacyredenen gefingeerd of anoniem.

‘we hadden veel zaken al zelf geregeld, die werden niet weer overgedaan, dat scheelde tijd en geld’

Esther

‘ik was best gespannen voor het eerste gesprek, dit was niet nodig, de rust en kalmte die men uitstraalt deed me goed, maar bovenal was er alle ruimte om mijn zorgen bij de mediator op tafel te leggen, alleen dat al gaf een enorme opluchting. We hebben bruikbare tips meegekregen en huiswerk om over na te denken. Er constructief mee bezig te zijn heeft mij geholpen alles op een rijtje te krijgen, bedankt hiervoor!’

Anoniem

"de onpartijdigheid, en de geheimhouding vonden wij goed dat daarin veel aandacht werd besteed, hoeven anderen zich er niet mee te bemoeien"

Rinske

"het persoonlijke en zakelijke goed in balans"

Vincent

Kwam friendelijk en kalm over. Informatief en professioneel.

Anoniem

"wij zijn er goed uitgekomen, snelle en correcte behandeling'

Jan

"het is voor beiden beter om met een mediator naar oplossingen te zoeken"

Gooitzen

"de kosten vielen mee, vooral als je het vergelijkt met anderen, maar het resultaat is natuurlijk nog belangrijker"

Ruurd

"ik zal uw dienstverlening niet vergeten"

Geeske

Dat je via een tussenpersoon toch gelukkig uit elkaar kunt gaan, zeker als de communicatie tussen beide partijen niet goed is. Hoef je zelf niet alles te regelen ook voor de kinderen heb je alles nu goed opgelost en op papier.

Anoniem

Een prima gevoel aan overgehouden: we kunnen verder.

Anoniem

ik wil "gelukkig uit elkaar" heel erg bedanken voor wat ze voor ons hebben betekend. Het is inderdaad niet fijn als je in een situatie zit (vooral emotioneel) de goede beslissingen te nemen. Hierin hebben jullie fantastisch werk geleverd. Dank!!!

Anoniem

Was een fijn open gesprek waarin de situatie goed opgenomen werd. Ook werden er nodige voorbeelden gebruikt van wat er allemaal mogelijk is en wat je zelf daarmee kan doen. Nuttige tips als het eerst zelf doornemen van het ouderschapsplan en dan samen gaan zitten en doornemen zijn heel waardevol. Ook als er dingen komen waar je niet uitkomt samen deze even parkeren en dat bij de volgende afspraak met z'n drieën proberen een weg in te vinden. De tip om een gezamenlijke rekening speciaal voor de kinderen te openen vond ik heel fijn.

Anoniem

Goed en ontspannend en geen gedoe er omheen. Bedankt voor het goed advies wij zijn er goed En positief uit gekomen.ook fijn voor onze kinderen.

Anoniem

Goed gesprek gehad. Alles is duidelijk uitgelegd. Er werden goede ideeen/oplossingen aangereikt.

Anoniem

De eerste indruk was een hele prettige indruk. Geen dure advocaten en jaren van nasleep, maar goede gesprekken met de wensen van beide partijen. Een mediator die neutraal is en goed luistert en rustig blijft bij emotie. Ik ben echt heel blij dat we het via GelukkigUitElkaar hebben geregeld!

Anoniem

De mediator heeft ons een helder beeld geschetst van de stappen die we moesten nemen. Dit werd op een rustige, integere manier met af en toe een vleugje gepaste humor. Vervolgens is de zaak deskundig en adequaat afgehandeld.

Geertje

We werden goed ontvangen, zeer goede en duidelijke uitleg, zeer goed geholpen. Dank voor de hulp, dit is zeer gewaardeerd.

Henk

Al snel na besluit of uit elkaar te gaan zijn wij naar de mediator gegaan. We hebben na het eerste gesprek alles per mail afgehandeld, er werd steeds erg snel gereageerd, een 10 voor de gehele service!

Willy

De ervaringen zijn echt, de namen zijn om privacyredenen gefingeerd of anoniem.

BEL ONS!

Drachten:  0512 - 820217

Groningen:  050 - 8200358

Leeuwarden:  058 - 8200238

Workum:  0515 - 820 228